Terug LEF, zoekt JOU!

LEF, zoekt JOU!

Vrijdag 10 september 2021

Jij wil toch ook werken bij LEF?

Neem contact op met sylvia.tigchelhoff@lefutrecht.nl of stuur je sollicitatiebrief en cv vóór 18 september naar sollicitaties@monton.nl, onder vermelding van Vacature LEF

LEF staat voor leer en floreer: een nieuw Montessori Kindcentrum in Utrecht dat gestaag groeit. Een plek waar we naast de visie en missie vanuit Montessorionderwijs kijken naar hoe we kinderen van 2 tot 12 jaar kunnen bieden wat ze nodig hebben om te leren en zelfverzekerd in het leven te staan. 

Durf te kiezen voor ander onderwijs en opvang

“Ons bevlogen team is hecht: drie leerkrachten, een intern begeleider, een administratieve duizendpoot, een begeleider van de kinderopvang en ikzelf als directeur. We hebben LEF samen neergezet en durven te kiezen voor ander onderwijs: kwalitatief goed, vanuit de Montessori-overtuiging en gericht op persoonsvorming en socialisatie.

Hoe werken we samen, hoe staan de kinderen straks stevig in hun schoenen, hoe nemen ze zelf verantwoordelijkheid voor wat ze leren? We hebben hoge verwachtingen van de kinderen en stellen hoge eisen. Niet alleen het team heeft over die visie meegedacht, ook ouders zijn betrokken bij de school. En de kinderen denken net zo hard mee.”

Een school van de kinderen

“In ons kindcentrum ontmoeten de kinderen elkaar op een organische manier. En zo leren ze ook. Ze maken bewijswerkjes van de doelen die ze hebben bereikt, voeren om de week reflectiegesprekken met de leerkrachten en de oudere kinderen helpen jongere leerlingen, terwijl ondertussen twee- en driejarigen door de school heen banjeren. LEF is een prachtige, open ontmoetingsplek waar je je direct thuis voelt. Echt een school van en voor de kinderen.”

Op zoek naar leerkrachten met lef

Omdat ons kindcentrum groeit, zijn we op zoek naar een gedreven en gepassioneerde collega. Een collega met lef, humor en positieve daadkracht. Iemand die durft te pionieren en gelooft in de kracht van kinderen. Kom jij ons toffe team versterken en help je LEF verder te groeien naar een nog mooier kindcentrum?”

Lees hier de volledige vacature